/ Appartementen Vestetuin: Engineering en esthetische begeleiding in perfecte harmonie

De bouwvergunning voor de Vestetuin in Tholen lag al een tijd gereed, maar onze opdrachtgever zocht een partij die het project gereed kon maken voor de uitvoering waarbij de architectonische uitstraling gewaarborgd bleef, terwijl de nodige technische input werd geleverd.  Ons team van technici kan daar uitstekend zijn ei in kwijt. In de eindfase hebben we de opdrachtgever kunnen begeleiden bij het maken van esthetische keuzes.

We hebben ons gericht op het handhaven van het ingediende ontwerp, het is in de eindfase een stap verder gebracht door onze vakmanschap en creativiteit in te zetten. Dit heeft geleid tot een gebouw dat niet alleen functioneel en duurzaam is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en visueel aantrekkelijk voor koop en verhuur.

Een uitdagend project door de loggia’s aan de voorzijde en de zinken erkers die aan de gevels zijn gehangen. Met trots laten we dit project zien en beschouwen het als een ‘stepping stone’ voor de toekomst. Ons team staat steeds klaar om uw ideeën en wensen om te zetten in prachtige, functionele en duurzame gebouwen.

Architect: Architecten aan de Maas

Vestetuin Tholen

Status
Gerealiseerd
Plaats
Tholen
Type
Engineering
Opdrachtgever
Volgend project

/ HIVE; modulewoning concept

Bekijk alle projecten