AANGENAAM DOORDACHT

ARCHIKON is een full service architecten- en adviesbureau met inspirerende architectuur. We ontwerpen gebouwen van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Daarbij is ons uitgangspunt een plek te creëren waar mensen zich thuisvoelen en optimaal kunnen presteren. Bij ARCHIKON zeggen we: “Niet alleen de architectuur, maar ook de constructie is een belangrijk onderdeel van het gebouw.” Vanuit die gedachte hebben wij al veel projecten binnen budget en boven verwachting gerealiseerd. De nuchtere aanpak en de hoge kwaliteit van ons werk maakt ons een betrouwbare partner voor onze vaste en nieuwe opdrachtgevers in Zeeland, de Drechtsteden en Zuid-Holland. Dat is na 40 jaar niet veranderd.

Wat wel verandert is de wereld om ons heen. ARCHIKON groeit daarin mee door steeds weer nieuwe oplossingen op het gebied van bijv. duurzaamheid te integreren in het ontwerp. Onze blik is op de toekomst, onze beide benen staan op de grond. Dat maakt ARCHIKON aangenaam doordacht. Maak kennis met onze disciplines Architectuur, Constructie, Projecten en Facilities en ons ervaren team van jonge enthousiastelingen en oudere ervaringsdeskundigen.

Het team van Archikon

Gabri Harinck

Ik wil graag de bestaande en nieuwe opdrachtgevers van Archikon persoonlijk leren kennen om onze visie op het adviseren en bijstaan van onze opdrachtgevers op gebied van constructies uit te leggen en toe te lichten hoe we als partijen nieuwe samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan en jullie met onze vakkennis kunnen bijstaan. Dit is precies wat ik zo leuk en uitdagend vind aan mijn werk, het liefst in een grote diversiteit qua projecten en werkzaamheden. Dat geeft me een boost. Ik heb er dan ook erg veel zin!

Linkedin >

Rafaella Reijnierse

Rafaella Reijnierse is ons team vanaf 1 mei 2019 komen versterken als Revit Modelleur.

Bas Oele

Ooit gestart als tekenaar-constructeur in de beginjaren van ARCHIKON, inmiddels geeft Bas al meer dan 25 jaar leiding aan de constructie afdeling. Zijn motto: “Bouwen is teamwork”

Linkedin >

Sjoerd Breas

Bouwen is een “way of life” voor Sjoerd. Als zoon van een aannemer was hij al op jonge leeftijd te vinden op de bouwplaats. Daar leerde hij netjes en precies te werken: 2 keer meten, 1 keer zagen.

Kevin Dekker

Trotse vader en architect in hart en nieren. Komt graag met vernieuwende ideeën naar zijn werk. Heeft oog voor details, is rationeel en houdt wel van een beetje filosoferen.

Linkedin >

David Melse

Werkt al 20 jaar bij ARCHIKON als bouwkundig modelleur. Is trots op zijn jonge gezin en geniet in zijn schaarse vrije tijd van een rondje fietsen door de polders.

Marco Welhuis

Ziet als bureaumanager toe op de grote lijnen en houdt een vinger aan de pols tot alle details kloppen. Start zijn dag graag met een goede kop koffie.

Linkedin >

Hans Koppejan

De pater familias van de architectuurafdeling. Zijn gedrevenheid sluit naadloos aan bij het credo van ARCHIKON: “niet alles een beetje, maar wat je doet doe je goed”

Linkedin >

Johan Dieleman

Voor elke vraag een nieuwe oplossing bedenken dat is de dagelijkse uitdaging in mijn werk. Begonnen met vakantiewerk en nu ervaren architect. Een gebouw is in mijn visie pas geslaagd als de gebruiker tevreden is en het  iets toevoegt aan de omgeving.

Linkedin >

Lia Oele

Een echte duizendpoot. Vindt de veelzijdigheid van haar secretariële functie erg plezierig. Organiseert, ondersteunt en denkt graag mee.

Lex Luteijn

Een gedreven tekenaar die houdt van precisie en duidelijkheid. Orde is voor hem belangrijk. Lex creëert graag overzicht in zijn hoofd door lekker te gaan fietsen, hard te lopen of op pad te gaan met zijn gezin.

Linkedin >

Eliza Ottema

Onze ‘Fliplander’ is bouwkundig tekenaar/Revit modelleur en houdt van overzicht en eenvoud. Dat is dan ook goed terug te zien in zijn werk.

Linkedin >

Jeroen Polfliet

Heeft veel ervaring met tekenwerk. Dat doet hij dan ook al meer dan 20 jaar. Jeroen weet als geen ander die tekeningen om te zetten naar de mooiste 3D-visualisaties.

Linkedin >

Lydia Clarisse

Wie binnenstapt bij ARCHIKON maakt gelijk kennis met de gastvrijheid van onze Lydia. Zij heet onze opdrachtgevers van harte welkom en ondersteunt haar collega’s waar nodig.

Linkedin >

Ronnie Moerdijk

Stuurt projecten aan in zowel de voorbereiding als uitvoering. Is daarbij graag in contact met opdrachtgevers, collega-architecten, BIM modelleurs, constructeurs en adviseurs.

Linkedin >