Zorgcentrum Poelhoek Goes

Het atrium in het appartementencomplex Poelhoek in Goes heeft een centrale plaats in het gebouw.

Het is de entree van het gebouw en biedt hierdoor de bewoners een beschutte omgeving als overgang tussen de straat en de appartementen. Ook wordt het atrium gebruikt als ontmoetingsruimte.

Het ontwerp is afgestemd op de bewoners en voldoet aan alle eisen, wensen en gebruiksgemakken voor senioren. Tevens zijn er ruimten gereserveerd voor zorgverlening en welzijnsactiviteiten, zowel voor de bewoners als voor de wijk. Het gebouw heeft inmiddels zijn plaats en functie in de omgeving gekregen. De stedelijke architectuur past in het plan om langs de Beukenstraat tot een verdichting te komen.

Projectgegevens: 53 huur- en 10 koopappartementen van 80 m2 tot 105 m2
Oppervlakte: 8500 m2

Opdrachtgever: RWS-Marsaki Terug naar portfolio