Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Hoe beter kan ARCHIKON als werkgever ervaren worden, dan door de ogen van onze collega’s? In de profielenreeks ‘Ontdekken, opleiden en ontplooien’ laten wij de contouren van onze organisatie zien. Structuren zijn de basis van duurzame architectuur. Op een soortgelijke wijze wordt ARCHIKON gevormd door personen. Wij hebben verschillende karakters maar gemeenschappelijke doelen. We vertellen graag iets meer over onze – én wellicht jouw toekomstige – collega’s:

Gabri Harinck staat aan het hoofd van de afdeling Constructie. Binnen ARCHIKON is hij een vertrouwd gezicht. Niet alleen vanwege zijn dagelijks leiderschap of zijn betrokkenheid bij het team (wij delen meer dan onze gekte voor constructie met elkaar). Het is ook de gemeenschappelijke historie die meetelt. Al tijdens zijn studie startte Gabri als constructeur bij ARCHIKON. Daarna heeft hij zijn carrière, bij verschillende bedrijven in de branche, trapsgewijs voortgezet. Gabri ambieerde brede ervaring en ontwikkelde zich gaandeweg als Allround Constructeur én Project Manager. Hij klom net zo lang door totdat hij het figuurlijke plafond bereikte.

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”

Toen was daar maart 2020; Gabri Harinck kwam thuis op het vertrouwde nest. Daar waar het voor hem in 2000 begon. De positie Hoofd Afdeling Constructie is voor Gabri de volgende stap in zijn persoonlijke loopbaan. Voor ARCHIKON is het ook vooruitgang. Gabri brengt nieuw leiderschap en drukt zijn eigen stempel op het constructieteam. Hij ontdekt waar de sterke punten van ARCHIKON liggen en geeft sturing. “Ik wil de afdeling verder ontwikkelen, zodat onze diensten nóg beter aansluiten bij wat het veld vraagt.”

Ook werken bij ARCHIKON? Bekijk onze vacatures

Meer lezen?

Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en …

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Start ruwbouw Pattistpark

Met de start van de ruwbouw van de 1e van de 3 torens, die straks herrijzen aan de Scheldeboulevard Terneuzen, …