Vacature constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in de wolken maar sta je ook graag met beide benen op de grond? Dan zoekt ARCHIKON jou! Wij hebben ruimte voor nieuwe doordenkers (32 tot 40 uur).

Dit ga je doen.

Als constructeur weet je als geen ander hoe je een architectonisch ontwerp interpreteert. Aan de hand daarvan maak jij een goed constructief ontwerp wat de architectuur versterkt. Van Voorlopig ontwerp tot en met de uitvoering.

Dit verwachten we van jou.

Jij zit vol ambitie en wilt het vak van constructeur verkennen en beheersen. Je kent feilloos de weg in de constructieve normen en voorschriften. Ken je die nog niet volledig? Dan bieden we je de ruimte om die te ontdekken!

Of je nu net afgestudeerd bent of al enige jaren meedraait, je bent welkom!

Dit krijg je van ons.

Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag. Je komt terecht in een gedreven, enthousiast team en een dynamisch bedrijf.

Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Ben jij onze nieuwe doordenker? Stuur dan je motivatie en cv naar Gabri Harinck, g.harinck@archikon.nl.

 

Meer lezen?

EVOS Rotterdam

Voor EVOS Rotterdam heeft Archikon een efficiënt gebouw ontworpen binnen het VOXS bouwsysteem waarin de logistiek van Evos optimaal ondersteund …

Gido stelt zich voor:

Mijn naam is Gido van der Graaf en ik loop het komende half jaar stage bij Archikon. Ik zit in …

VACATURE: ARCHITECT

Ben jij een talentvolle en gepassioneerde architect die graag bij Archikon komt werken? Wij zoeken een architect die bekwaam is …

In de kern teruggebracht

De eerste 8 woningen ´t Zand Middelburg zijn een feit en laten zien wat onze bedoeling is: hedendaagse woningen qua …

Viscentrum Breskens

In de haven van Breskens krijgt het Viscentrum vorm, een ambitieus project, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.,  …

Justin stelt zich voor:

  Mijn naam is Justin Nieuwenhuijse, en ik loop het komende half jaar stage bij Archikon. Momenteel zit ik in …