Tandartspraktijk in monumentale schuur

Midden op Walcheren transformeren we een monumentale schuur tot tandartsenpraktijk. Het “zenuwcentrum”, de behandelkamers bevinden zich als losse doosjes in de schuur zodat de oude spanten in het zicht blijven en de oude binnenruimte kan worden ervaren.

De entree en wachtkamer komen in een glazen uitbreiding, die bewust zo ver mogelijk van de schuur is gezet om het monument in zijn waarde te laten.

/

Meer lezen?

In de kern teruggebracht

De eerste 8 woningen ´t Zand Middelburg zijn een feit en laten zien wat onze bedoeling is: hedendaagse woningen qua …

Viscentrum Breskens

In de haven van Breskens krijgt het Viscentrum vorm, een ambitieus project, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.,  …

Justin stelt zich voor:

  Mijn naam is Justin Nieuwenhuijse, en ik loop het komende half jaar stage bij Archikon. Momenteel zit ik in …

(junior) architect

Ben jij een talentvol en gedreven (junior) architect die de volgende stap wil zetten? Dan zoeken we jou. In de …

BOUWKUNDIG ONTWERPER GEVRAAGD

Ben jij die creatieve geest die de visie van de architect vertaalt in een technisch te realiseren gebouw van conceptfase …

REVIT MODELLEUR GEVRAAGD

Ben jij dat? Die gedreven en precieze Revit-modelleur die wij zoeken? Die zich verdiept in het bouwbesluit en zelfstandig tekenwerk …