Sint Maarten in de Groe, Goes

Sint Maarten in de Groe is gesloopt en de bewoners zijn verhuisd naar een volledig nieuw woonzorgcomplex aan de Beukenstraat, gelegen direct achter het huidige verpleeghuis van zorggroep Ter Weel.

Het comfort in dit nieuwe woonzorgcentrum is hier optimaal en de flexibiliteit groot zodat elke vorm van lichte en zware zorg hier geboden kan worden. Elke bewoner woont hier in een eigen appartement met zitkamer, slaapkamer, hal met pantry, een volledig rolstoelgeschikte badkamer en heeft een eigen balkon.

Op de begane grond komt een restaurant waar zowel individueel als in groepsverband (met familie) kan worden gegeten. Er is een loungeruimte, activiteitenruimte en een ruimte voor seniorenfitness. Het centrum krijgt ook een duidelijke wijkfunctie. De omwonenden in de wijk kunnen hier terecht voor hulp, ontspanning, om te eten of te bewegen.

Terug naar portfolio