Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en sinds februari 2023 versterk ik dit enthousiaste team als constructeur in deeltijd. Ik werd direct aangetrokken door het aangenaam doordachte aspect van Archikon en de mogelijkheid om samen te werken met een jong team van collega’s.

Als constructeur ben ik gewend om te opereren bij een architectenbureau vanaf de start ontwerpfase en om vanuit diverse invalshoeken te werken. Het uitpuzzelen van projecten samen met mijn collega’s, bij voorkeur iets minder alledaagse projecten, is voor mij een echte hobby.

Naast mijn werk bij Archikon komt mijn passie voor ontwerpen en bouwen volledig tot uiting op onze thuisboerderij. Voornamelijk met hout, wat een uit de hand gelopen hobby is geworden naast mijn onvermijdelijke liefhebberij voor het hobbyboeren.

Ik kijk ernaar uit om samen aan inspirerende projecten te werken en de visie van Archikon te versterken.

Meer lezen?

EVOS Rotterdam

Voor EVOS Rotterdam heeft Archikon een efficiënt gebouw ontworpen binnen het VOXS bouwsysteem waarin de logistiek van Evos optimaal ondersteund …

Gido stelt zich voor:

Mijn naam is Gido van der Graaf en ik loop het komende half jaar stage bij Archikon. Ik zit in …

Vacature constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in …

VACATURE: ARCHITECT

Ben jij een talentvolle en gepassioneerde architect die graag bij Archikon komt werken? Wij zoeken een architect die bekwaam is …

In de kern teruggebracht

De eerste 8 woningen ´t Zand Middelburg zijn een feit en laten zien wat onze bedoeling is: hedendaagse woningen qua …

Viscentrum Breskens

In de haven van Breskens krijgt het Viscentrum vorm, een ambitieus project, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.,  …