Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en sinds februari 2023 versterk ik dit enthousiaste team als constructeur in deeltijd. Ik werd direct aangetrokken door het aangenaam doordachte aspect van Archikon en de mogelijkheid om samen te werken met een jong team van collega’s.

Als constructeur ben ik gewend om te opereren bij een architectenbureau vanaf de start ontwerpfase en om vanuit diverse invalshoeken te werken. Het uitpuzzelen van projecten samen met mijn collega’s, bij voorkeur iets minder alledaagse projecten, is voor mij een echte hobby.

Naast mijn werk bij Archikon komt mijn passie voor ontwerpen en bouwen volledig tot uiting op onze thuisboerderij. Voornamelijk met hout, wat een uit de hand gelopen hobby is geworden naast mijn onvermijdelijke liefhebberij voor het hobbyboeren.

Ik kijk ernaar uit om samen aan inspirerende projecten te werken en de visie van Archikon te versterken.

Meer lezen?

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”

Start ruwbouw Pattistpark

Met de start van de ruwbouw van de 1e van de 3 torens, die straks herrijzen aan de Scheldeboulevard Terneuzen, …