Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en sinds februari 2023 versterk ik dit enthousiaste team als constructeur in deeltijd. Ik werd direct aangetrokken door het aangenaam doordachte aspect van Archikon en de mogelijkheid om samen te werken met een jong team van collega’s.

Als constructeur ben ik gewend om te opereren bij een architectenbureau vanaf de start ontwerpfase en om vanuit diverse invalshoeken te werken. Het uitpuzzelen van projecten samen met mijn collega’s, bij voorkeur iets minder alledaagse projecten, is voor mij een echte hobby.

Naast mijn werk bij Archikon komt mijn passie voor ontwerpen en bouwen volledig tot uiting op onze thuisboerderij. Voornamelijk met hout, wat een uit de hand gelopen hobby is geworden naast mijn onvermijdelijke liefhebberij voor het hobbyboeren.

Ik kijk ernaar uit om samen aan inspirerende projecten te werken en de visie van Archikon te versterken.

Meer lezen?

Wij vieren bouwvakantie!

Van 28 juli t/m 20 augustus is ons kantoor gesloten. Wij wensen u een fijne vakantie en tot snel vanaf …

HIVE; de brochures zijn gedrukt!

Check HIVE, het antwoord op de vraag naar conceptueel bouwen en flexwoningen! Hierover zijn wij gaan nadenken en ontwerpen. HIVE …

Start bouw ‘s-Heeren Loo

Afgelopen maandag is door de Wasschappelse Heiploeg op feestelijke wijze de 1e paal geslagen voor de nieuwbouw van ‘s-Heeren Loo …

Nieuwbouw Residence ’t Gasthuis fase 1 gereed: een mijlpaal in het hart van Goes

De bewoners zijn verhuisd naar Residence ’t Gasthuis in het levendige centrum van Goes. Na een decennium van intensieve samenwerking …

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …