Partner worden bij ARCHIKON

Het was een memorabele dag, die 26e van september: Marco Welhuis ondertekende officieel het partnerschap van ARCHIKON. Dat is goed gezegd, want onofficieel was hij per 1 juli al partner. Hoe het ook zij, het was een mooi moment. Vanaf die dag zijn we immers weer met drie man sterk. Nu dat zo is en we een vacature hebben openstaan voor iemand met dezelfde ambities, vertellen wij in deze blog graag meer over het partnerschap.

Partner zijn bij ARCHIKON is iets unieks. Met het partnerschap deel je een bedrijf vol inspirerende architectuur en doordachte constructies. Twee pijlers waar wij al jaren op bouwen. In een wereld die continu verandert, blijven constructies en architectuur vaste fundamenten voor ons bedrijf. We blijven (nieuwe) plekken creëren waar mensen zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren. Dat geldt voor opdrachtgevers, maar net zo goed voor onze eigen mensen. Kortom: ARCHIKON is volop in beweging! Een beweging die wordt aangestuurd door de driekoppige directie. Drie partners die de drijvende kracht vormen van ons bedrijf.

De komst van Marco Welhuis.
Sinds juli (en september officieel) is die directie weer op volle sterkte door de aanvulling van Marco. Hij is erg enthousiast over zijn partnerschap: “Ik voel me als een vis in het water bij ARCHIKON. Het is de plek waar ik mijn kwaliteiten kwijt kan: in de techniek, organisatie en het meedenken in de toekomst van het bedrijf.” ARCHIKON is voor hem een fijne plek om te werken en hij bouwt graag mee aan de waarde en continuïteit van het bedrijf. Dat zijn voor hem meteen kernwaarden voor het partnerschap: “Ik vind het belangrijk dat je als partner je voor vijftien jaar aan het bedrijf wilt binden. Dat zorgt voor helderheid naar de buitenwacht en je kunt bouwen aan een stabiele en kwalitatief goede organisatie.”
Met die focus gaat Marco de komende jaren in. Hij wil zich richten op een geleidelijke groei van ARCHIKON, waarbij kwaliteit prioriteit nummer één is.

Voor Marco zijn dit precies de eigenschappen die een nieuwe partner in zich moet hebben. Een nieuwe partner die overigens welkom is bij ARCHIKON. Er staat namelijk een vacature open voor een directeur constructies, een nieuw hoofd van de constructieafdeling die het ambieert om partner te worden en daarmee deelt in een groeiend bedrijf. Wie weet is die nieuwe kracht daarmee een nieuwe partner voor de komende jaren. Sterker nog: misschien ben jij het wel. Benieuwd naar de vacature? Lees hem hier.

Meer lezen?

VACATURE: ARCHITECT

Ben jij een talentvolle en gepassioneerde architect die graag bij Archikon komt werken? Wij zoeken een architect die bekwaam is …

In de kern teruggebracht

De eerste 8 woningen ´t Zand Middelburg zijn een feit en laten zien wat onze bedoeling is: hedendaagse woningen qua …

Viscentrum Breskens

In de haven van Breskens krijgt het Viscentrum vorm, een ambitieus project, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.,  …

Justin stelt zich voor:

  Mijn naam is Justin Nieuwenhuijse, en ik loop het komende half jaar stage bij Archikon. Momenteel zit ik in …

(junior) architect

Ben jij een talentvol en gedreven (junior) architect die de volgende stap wil zetten? Dan zoeken we jou. In de …

Tandartspraktijk in monumentale schuur geopend

Wij feliciteren Anna Dieleman met haar nieuwe tandartsenpraktijk! Afgelopen maandag is de tandartsenpraktijk in Hof Welgelegen te Sint Laurens ingebruik …