Partner worden bij ARCHIKON

Het was een memorabele dag, die 26e van september: Marco Welhuis ondertekende officieel het partnerschap van ARCHIKON. Dat is goed gezegd, want onofficieel was hij per 1 juli al partner. Hoe het ook zij, het was een mooi moment. Vanaf die dag zijn we immers weer met drie man sterk. Nu dat zo is en we een vacature hebben openstaan voor iemand met dezelfde ambities, vertellen wij in deze blog graag meer over het partnerschap.

Partner zijn bij ARCHIKON is iets unieks. Met het partnerschap deel je een bedrijf vol inspirerende architectuur en doordachte constructies. Twee pijlers waar wij al jaren op bouwen. In een wereld die continu verandert, blijven constructies en architectuur vaste fundamenten voor ons bedrijf. We blijven (nieuwe) plekken creëren waar mensen zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren. Dat geldt voor opdrachtgevers, maar net zo goed voor onze eigen mensen. Kortom: ARCHIKON is volop in beweging! Een beweging die wordt aangestuurd door de driekoppige directie. Drie partners die de drijvende kracht vormen van ons bedrijf.

De komst van Marco Welhuis.
Sinds juli (en september officieel) is die directie weer op volle sterkte door de aanvulling van Marco. Hij is erg enthousiast over zijn partnerschap: “Ik voel me als een vis in het water bij ARCHIKON. Het is de plek waar ik mijn kwaliteiten kwijt kan: in de techniek, organisatie en het meedenken in de toekomst van het bedrijf.” ARCHIKON is voor hem een fijne plek om te werken en hij bouwt graag mee aan de waarde en continuïteit van het bedrijf. Dat zijn voor hem meteen kernwaarden voor het partnerschap: “Ik vind het belangrijk dat je als partner je voor vijftien jaar aan het bedrijf wilt binden. Dat zorgt voor helderheid naar de buitenwacht en je kunt bouwen aan een stabiele en kwalitatief goede organisatie.”
Met die focus gaat Marco de komende jaren in. Hij wil zich richten op een geleidelijke groei van ARCHIKON, waarbij kwaliteit prioriteit nummer één is.

Voor Marco zijn dit precies de eigenschappen die een nieuwe partner in zich moet hebben. Een nieuwe partner die overigens welkom is bij ARCHIKON. Er staat namelijk een vacature open voor een directeur constructies, een nieuw hoofd van de constructieafdeling die het ambieert om partner te worden en daarmee deelt in een groeiend bedrijf. Wie weet is die nieuwe kracht daarmee een nieuwe partner voor de komende jaren. Sterker nog: misschien ben jij het wel. Benieuwd naar de vacature? Lees hem hier.

Meer lezen?

Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en …

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”