Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Hoe beter kan ARCHIKON als werkgever ervaren worden, dan door de ogen van onze collega’s? In de profielenreeks ‘Ontdekken, opleiden en ontplooien’ laten wij de contouren van onze organisatie zien. Structuren zijn de basis van duurzame architectuur. Op een soortgelijke wijze wordt ARCHIKON gevormd door personen. Wij hebben verschillende karakters maar gemeenschappelijke doelen. We vertellen graag iets meer over onze – én wellicht jouw toekomstige – collega’s:

Neem Wouter Tielemans, een nieuweling binnen ARCHIKON. Als Junior Constructeur koos hij in september 2021 bewust voor ons bedrijf. Dat is meestal geen kortdurende verbintenis, maar een lange relatie waarin werkgever en werknemer samen verder groeien. Wouter werd gegrepen door de ambitieuze werkomgeving van ARCHIKON. Hij ziet ruimte voor ontplooiing en ontwikkelt zich steeds verder tot een heuse top-constructeur.

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Het is duidelijk dat ARCHIKON en Wouter een goede match zijn. Op zijn pad legt hij niet alleen een goede fundering voor zichzelf, maar vormt hij ook de basis voor een lange samenwerking binnen ARCHIKON. “Door in een klein team te opereren en samen te werken aan projecten, leer je niet alleen het vak maar ook jezelf ontdekken. Daarvoor moet je de basis kennen, weten wat op de tekening komt te staan en uiteenlopende klussen doen.” Wouter gaat ervoor. Natuurlijk is een prettige werkomgeving minstens zo belangrijk. Op zijn tijd een geintje maken met collega’s bijvoorbeeld? “Bij ARCHIKON kan het.”

Ook werken bij ARCHIKON? Bekijk onze vacatures

Meer lezen?

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”

Start ruwbouw Pattistpark

Met de start van de ruwbouw van de 1e van de 3 torens, die straks herrijzen aan de Scheldeboulevard Terneuzen, …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Eliza

Eliza: “ARCHIKON geeft mij de vrijheid voor persoonlijke groei.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Lars

Lars: “Mijn kennis van technisch ontwerp kan ik hier ontwikkelen én direct toepassen in de praktijk.”