Ontdekken, opleiden en ontplooien: Lars

Hoe beter kan ARCHIKON als werkgever ervaren worden, dan door de ogen van onze collega’s? In de profielenreeks ‘Ontdekken, opleiden en ontplooien’ laten wij de contouren van onze organisatie zien. Structuren zijn de basis van duurzame architectuur. Op een soortgelijke wijze wordt ARCHIKON gevormd door personen. Wij hebben verschillende karakters maar gemeenschappelijke doelen. We vertellen graag iets meer over onze – én wellicht jouw toekomstige – collega’s:

Lars Voskamp leerden wij kennen tijdens zijn studie. Hij viel ons op, niet in de laatste plaats vanwege zijn vaardigheden. Tijdens een Minor aan de Hogeschool Zeeland deed hij, als stagiair binnen ARCHIKON, onderzoek naar parametrisch ontwerpen. Inmiddels heeft hij sinds juni 2021 een aanstelling als Technisch Ontwerper / Modelleur binnen ons bedrijf. Het was de kroon op een ontdekkingstocht die we samen zijn aangegaan.

ARCHIKON daagt werknemers graag uit. Van ambitie naar aanpak; daar gaan we voor. Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft Lars zijn kennis van parametrisch ontwerpen zodoende verder ontwikkeld. Hij is in de greep van deze techniek, op een zeer aanstekelijke manier. Het is beter gezegd de rode draad in zijn werkende leven geworden. Bij ARCHIKON uit Lars zijn ontplooiing in de praktijk. Zijn kennis wordt toegepast in de vorm van het automatiseren van herhalende werkprocessen. Hij heeft een hongerige geest naar innovaties op gebied van informatica. “Dit idee wil ik verder voeden en uitbreiden. ARCHIKON biedt mij daarvoor de juiste voedingsbodem.”

Ook werken bij ARCHIKON? Bekijk onze vacatures

Meer lezen?

Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en …

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”