Ontdekken, opleiden en ontplooien: Eliza

Hoe beter kan ARCHIKON als werkgever ervaren worden, dan door de ogen van onze collega’s? In de profielenreeks ‘Ontdekken, opleiden en ontplooien’ laten wij de contouren van onze organisatie zien. Structuren zijn de basis van duurzame architectuur. Op een soortgelijke wijze wordt ARCHIKON gevormd door personen. Wij hebben verschillende karakters maar gemeenschappelijke doelen. We vertellen graag iets meer over onze – én wellicht jouw toekomstige – collega’s:

Dat vrijheid geven werkt, blijkt duidelijk bij Eliza Ottema. Bij hem heeft het tot een prachtige groei geleid. Zijn ontwikkeling als mens en collega is hoe dan ook interessant te noemen. Na zijn eerste stappen in het beroepsvlak, als Bouwkundig Tekenaar / Modelleur bij ARCHIKON, besloot Eliza in 2000 een andere koers te varen. Hij gooide het over een andere boeg en sloot zich aan bij de kustvaart (tot zover onze woordspelingen, beloofd). Zelf ziet Eliza dit als een periode waarin hij zijn wilde haren kon afschudden. Zijn passie voor bouwkunde bracht hem terug aan wal, waarna hij bij verschillende bureaus ervaring opdeed.

Toch bleef er iets aan Eliza knagen. “Het was een drang naar zelfontwikkeling, meer vrijheid willen verkrijgen over dagelijkse werkzaamheden. Controle kunnen uitoefenen over projecten en sturing mogen geven waar nodig.” Tussen de regels door kun je het al lezen. Eliza blijkt een geboren Projectleider. Bij ARCHIKON heeft hij sinds 2021 de vrijheid om zichzelf te ontplooien. Hij schreeuwt het niet van de daken, maar je ziet het wel aan zijn glimlach. Eliza is sowieso niet iemand van veel woorden. Juist in alle rust zorgt hij ervoor dat er gebeurt wat er gedaan moet worden. Daar worden wij ook blij van.

Ook werken bij ARCHIKON? Bekijk onze vacatures

Meer lezen?

Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en …

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”