Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON.

Kevin begon zijn carrière bij ons in 2017 als assistent-architect en heeft zich in korte tijd bewezen als een waardevol lid van ons team en is gegroeid in zijn rol als architect. Zijn enthousiasme, toewijding en open houding hebben bijgedragen aan het succes van onze organisatie. Kevin heeft aangegeven ook de rol van ondernemer te ambiëren en die kwaliteit zien wij in hem. Dit maakt de stap tot toetreding binnen de directie als partner een natuurlijke.

We hebben afgelopen jaren ons bedrijf verjongd met ambitieuze en intelligente mensen. Samen met de ervaren krachten hebben we een sterk team. Archikon bestaat al ruim 43 jaar en heeft onder verschillende directies een goede reputatie opgebouwd als toonaangevend architecten- en constructeursbureau dat zich voortdurend aanpast aan de veranderende tijden. We zijn ervan overtuigd dat met Kevins toetreding tot de directie, we deze traditie continueren en versterken.

Namens het hele team van ARCHIKON feliciteren we Kevin met zijn nieuwe functie en kijken we uit naar een succesvolle toekomst samen.

Meer lezen?

Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”

Start ruwbouw Pattistpark

Met de start van de ruwbouw van de 1e van de 3 torens, die straks herrijzen aan de Scheldeboulevard Terneuzen, …