Jarno stelt zich voor:

Mijn naam is Jarno van Nieuwenhuize en ik ben geboren en getogen in Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland. Ik ben momenteel 3e-jaars Bouwkunde student aan de Hogeschool Rotterdam. Ik loop stage bij Archikon in de periode van september tot en met januari waarbij ik hoop veel te leren van het vak als architect/ontwerper. Met mijn creativiteit probeer ik een rol te spelen in de schetsfase van verschillende projecten. Daarnaast hoop ik veel te leren over het maken van keuzes tijdens het ontwerpproces.
In de eerste maand heb ik mee mogen werken aan het project de Rondas, waarbij ik een Revitmodel heb opgezet. Naarmate het model steeds meer vorm begon te krijgen, kwamen er telkens verschillende problemen naar boven. Door middel van schetsen heb ik ontwerpoplossingen gevonden voor deze problemen.
In mijn vrije tijd kun je me vaak vinden op het voetbalveld. Ik train 2 maal per week en op zaterdag heb ik een wedstrijd. Daarnaast vind ik het leuk om verschillende dingen te ondernemen met vrienden.
Ik kijk uit naar een leerzame en leuke stageperiode bij Archikon.

Meer lezen?

EVOS Rotterdam

Voor EVOS Rotterdam heeft Archikon een efficiënt gebouw ontworpen binnen het VOXS bouwsysteem waarin de logistiek van Evos optimaal ondersteund …

Gido stelt zich voor:

Mijn naam is Gido van der Graaf en ik loop het komende half jaar stage bij Archikon. Ik zit in …

Vacature constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in …

VACATURE: ARCHITECT

Ben jij een talentvolle en gepassioneerde architect die graag bij Archikon komt werken? Wij zoeken een architect die bekwaam is …

In de kern teruggebracht

De eerste 8 woningen ´t Zand Middelburg zijn een feit en laten zien wat onze bedoeling is: hedendaagse woningen qua …

Viscentrum Breskens

In de haven van Breskens krijgt het Viscentrum vorm, een ambitieus project, in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.,  …