Jarno stelt zich voor:

Mijn naam is Jarno van Nieuwenhuize en ik ben geboren en getogen in Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland. Ik ben momenteel 3e-jaars Bouwkunde student aan de Hogeschool Rotterdam. Ik loop stage bij Archikon in de periode van september tot en met januari waarbij ik hoop veel te leren van het vak als architect/ontwerper. Met mijn creativiteit probeer ik een rol te spelen in de schetsfase van verschillende projecten. Daarnaast hoop ik veel te leren over het maken van keuzes tijdens het ontwerpproces.
In de eerste maand heb ik mee mogen werken aan het project de Rondas, waarbij ik een Revitmodel heb opgezet. Naarmate het model steeds meer vorm begon te krijgen, kwamen er telkens verschillende problemen naar boven. Door middel van schetsen heb ik ontwerpoplossingen gevonden voor deze problemen.
In mijn vrije tijd kun je me vaak vinden op het voetbalveld. Ik train 2 maal per week en op zaterdag heb ik een wedstrijd. Daarnaast vind ik het leuk om verschillende dingen te ondernemen met vrienden.
Ik kijk uit naar een leerzame en leuke stageperiode bij Archikon.

Meer lezen?

BOUWKUNDIG ONTWERPER GEVRAAGD

Ben jij die creatieve geest die de visie van de architect vertaalt in een technisch te realiseren gebouw van conceptfase …

REVIT MODELLEUR GEVRAAGD

Ben jij dat? Die gedreven en precieze Revit-modelleur die wij zoeken? Die zich verdiept in het bouwbesluit en zelfstandig tekenwerk …

Tandartspraktijk in monumentale schuur geopend

Wij feliciteren Anna Dieleman met haar nieuwe tandartsenpraktijk! Afgelopen maandag is de tandartsenpraktijk in Hof Welgelegen te Sint Laurens ingebruik …

HIVE; de brochures zijn gedrukt!

Check HIVE, het antwoord op de vraag naar conceptueel bouwen en flexwoningen! Hierover zijn wij gaan nadenken en ontwerpen. HIVE …

Start bouw ‘s-Heeren Loo

Afgelopen maandag is door de Wasschappelse Heiploeg op feestelijke wijze de 1e paal geslagen voor de nieuwbouw van ‘s-Heeren Loo …

Nieuwbouw Residence ’t Gasthuis fase 1 gereed: een mijlpaal in het hart van Goes

De bewoners zijn verhuisd naar Residence ’t Gasthuis in het levendige centrum van Goes. Na een decennium van intensieve samenwerking …