Constructieve versterking

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Gabri Harinck, 43 jaar, gehuwd en vader van twee jongens. Sinds 1 maart ben ik na 12 jaar weer terug op de basis, bij Archikon, maar wel in een nieuwe rol. Ik ga het team versterken met de kennis en ervaring die in de afgelopen jaren bij constructiebureaus Faktor en Cerfix opgedaan in een grote diversiteit aan mooie projecten als constructeur en projectleider.

 

/

Bij Archikon wil ik de volgende stap zetten in mijn carrière namelijk in de voetsporen treden van Bas Oele als hoofd van de afdeling constructie. Daar werken we gezamenlijk aan in de komende periode.

Ik wil graag de bestaande en nieuwe opdrachtgevers van Archikon persoonlijk leren kennen om onze visie op het adviseren en bijstaan van onze opdrachtgevers op gebied van constructies uit te leggen en toe te lichten hoe we als partijen nieuwe samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan en jullie met onze vakkennis kunnen bijstaan. Dit is precies wat ik zo leuk en uitdagend vind aan mijn werk, het liefst in een grote diversiteit qua projecten en werkzaamheden. Dat geeft me een boost. Ik heb er dan ook erg veel zin!
Naast mijn werk breng ik met liefde in de praktijk wat ik uitdenk. Het mooiste voorbeeld is mijn eigen woning en klusschuur die ik met eigen handen heb gebouwd naar het beeld dat ik voor ogen had. Gesteund door mijn gezin heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken, vanaf ontwerp tot en met realisatie.

Meer lezen?

VERTROUWDE OMGEVING

In je dorp blijven wonen bij je buren, familie, je bekenden, ook als je ouder wordt. Met een plek voor …

Steuntje in de rug

De zuidwestgevels van Damen staan al meer dan 70 jaar in weer en wind en dat heeft zijn sporen nagelaten. …

De handen ineen

Op Tholen werkt De Kok Bouwgroep volop aan de ruwbouw van de Vestetuin. Een oud project dat door het ineenslaan …

Old meets Modern

Op 2 maart jl werd deze stoomlocomotief, een prachtige voorbeeld van mechanische engineering van 80 jaar oud, op de draaibank …

Constructieve versterking

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Gabri Harinck, 43 jaar, gehuwd en vader van twee jongens. Sinds 1 …

GEDRUKT!

De frisse nieuwe huisstijl is doorgevoerd in de ARCHIKON krant, die nu een eigen naam heeft gekregen: ARCHI KON TEXT. …