Constructieve versterking

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Gabri Harinck, 43 jaar, gehuwd en vader van twee jongens. Sinds 1 maart ben ik na 12 jaar weer terug op de basis, bij Archikon, maar wel in een nieuwe rol. Ik ga het team versterken met de kennis en ervaring die in de afgelopen jaren bij constructiebureaus Faktor en Cerfix opgedaan in een grote diversiteit aan mooie projecten als constructeur en projectleider.

 

/

Bij Archikon wil ik de volgende stap zetten in mijn carrière namelijk in de voetsporen treden van Bas Oele als hoofd van de afdeling constructie. Daar werken we gezamenlijk aan in de komende periode.

Ik wil graag de bestaande en nieuwe opdrachtgevers van Archikon persoonlijk leren kennen om onze visie op het adviseren en bijstaan van onze opdrachtgevers op gebied van constructies uit te leggen en toe te lichten hoe we als partijen nieuwe samenwerkingsverbanden aan kunnen gaan en jullie met onze vakkennis kunnen bijstaan. Dit is precies wat ik zo leuk en uitdagend vind aan mijn werk, het liefst in een grote diversiteit qua projecten en werkzaamheden. Dat geeft me een boost. Ik heb er dan ook erg veel zin!
Naast mijn werk breng ik met liefde in de praktijk wat ik uitdenk. Het mooiste voorbeeld is mijn eigen woning en klusschuur die ik met eigen handen heb gebouwd naar het beeld dat ik voor ogen had. Gesteund door mijn gezin heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken, vanaf ontwerp tot en met realisatie.

Meer lezen?

Paul van Noppen stelt zich voor:

Graag stel ik me aan jullie voor als nieuw lid van het Archikon team. Ik ben Paul van Noppen en …

Kevin Dekker, nieuw directielid ARCHIKON

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Dekker is toegetreden tot de directie van ARCHIKON. Kevin begon zijn …

Glenn stelt zich voor:

Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

Petula de Smit

  Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”