Vacature: Constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in de wolken? Dan zoekt ARCHIKON jou! Wij hebben ruimte voor nieuwe doordenkers (32 tot 40 uur).

Dit ga je doen.

Als constructeur weet je als geen ander hoe je een architectonisch ontwerp interpreteert. Aan de hand daarvan maak jij een goed constructief ontwerp wat de architectuur versterkt.

Dit verwachten we van jou.

Jij zit vol ambitie en wilt het vak van constructeur verkennen en beheersen. Je kent feilloos de weg in de constructieve normen en voorschriften. Ken je die nog niet volledig? Dan ben je bereid om die te ontdekken!

Of je nu net afgestudeerd bent of al enige jaren meedraait, je bent welkom!

Dit krijg je van ons.

Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag. Je komt terecht in een gedreven, enthousiast team en een dynamisch bedrijf.

Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Ben jij onze nieuwe doordenker? Stuur dan je motivatie en cv naar Gabri Harinck, g.harinck@archikon.nl.

Meer lezen?

Duinvilla Nieuw Haamstede

Een golvend betonnen dak met grond en begroeiing, gekromde gevels en een flinke overkapping? Een leuke uitdaging voor onze constructeurs …

Stoer werk!

Een project in het nieuws: 25 appartementen Oostelijk Bolwerk Terneuzen in de PZC. Klik hier voor het artikel

Als een warme jas

Als ontwerper en opdrachtgever is het altijd afwachten of een gebouw wordt gebruikt zoals op de tekentafel is bedacht. Dat …

Vacature: Constructeur – Projectleider

Word jij enthousiast van constructies?┬á Ontwerp, reken en organiseer je het liefst zelf jouw projecten en zet je graag de …

VOOR – BIJ HET REKENEN

In de 13 jaar bij Archikon ben ik gegroeid van tekenaar naar ervaren constructeur. Ik durf nu wel te stellen …

VERTROUWDE OMGEVING

In je dorp blijven wonen bij je buren, familie, je bekenden, ook als je ouder wordt. Met een plek voor …