Vacature: Constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in de wolken? Dan zoekt ARCHIKON jou! Wij hebben ruimte voor nieuwe doordenkers (32 tot 40 uur).

Dit ga je doen.

Als constructeur weet je als geen ander hoe je een architectonisch ontwerp interpreteert. Aan de hand daarvan maak jij een goed constructief ontwerp wat de architectuur versterkt.

Dit verwachten we van jou.

Jij zit vol ambitie en wilt het vak van constructeur verkennen en beheersen. Je kent feilloos de weg in de constructieve normen en voorschriften. Ken je die nog niet volledig? Dan ben je bereid om die te ontdekken!

Of je nu net afgestudeerd bent of al enige jaren meedraait, je bent welkom!

Dit krijg je van ons.

Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag. Je komt terecht in een gedreven, enthousiast team en een dynamisch bedrijf.

Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Ben jij onze nieuwe doordenker? Stuur dan je motivatie en cv naar Gabri Harinck, g.harinck@archikon.nl.

Past deze vacature bij jou? Solliciteer!
  Meer lezen?

  Kaj stelt zich voor:

  Ik ben Kaj Boonman, ik ben 20 jaar en woon in Heinkenszand. Ik zit nu in mijn laatste jaar van …

  CEDRAH en SILOAH in één plan in Yerseke

  Eind januari lezen we in de PZC over de nieuwbouw voor beide partijen. Dit is één van de zorgprojecten waar …

  Doorpakken bij overdracht

  Het startschot is gegeven! Per 1 januari 2021 draagt Bas Oele het stokje als hoofd afdeling Constructie over aan collega Gabri Harinck.

  Niets staat nog in de weg….

  Residence ‘t Gasthuis kan worden gebouwd. De Raad van State heeft alle bezwaren ongegrond verklaard. Het ontwerp voor dit complex, …

  Drukke tijden….

  Aan het einde van 2020 werken we bij Archikon volop aan het gereed maken van diverse bouwaanvragen, nog voor de …

  ARCHIKON? Daar werken toch alleen architecten?

  Nee, wij hebben allerlei disciplines in huis. Onze modelleurs bijvoorbeeld, altijd volop aan het werk. Voor onze eigen ontwerpen én …