Vacature: Constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in de wolken? Dan zoekt ARCHIKON jou! Wij hebben ruimte voor nieuwe doordenkers (32 tot 40 uur).

Dit ga je doen.

Als constructeur weet je als geen ander hoe je een architectonisch ontwerp interpreteert. Aan de hand daarvan maak jij een goed constructief ontwerp wat de architectuur versterkt.

Dit verwachten we van jou.

Jij zit vol ambitie en wilt het vak van constructeur verkennen en beheersen. Je kent feilloos de weg in de constructieve normen en voorschriften. Ken je die nog niet volledig? Dan ben je bereid om die te ontdekken!

Of je nu net afgestudeerd bent of al enige jaren meedraait, je bent welkom!

Dit krijg je van ons.

Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag. Je komt terecht in een gedreven, enthousiast team en een dynamisch bedrijf.

Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Ben jij onze nieuwe doordenker? Stuur dan je motivatie en cv naar Gabri Harinck, g.harinck@archikon.nl.

Past deze vacature bij jou? Solliciteer!
  Meer lezen?

  Glenn stelt zich voor:

  Ik ben Glenn Michielsen. Vanaf 1 september begonnen bij Archikon. Mijn interesse gaat al lang uit naar architectuur, gebouwen en …

  Petula de Smit

    Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

  Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

  Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”

  Start ruwbouw Pattistpark

  Met de start van de ruwbouw van de 1e van de 3 torens, die straks herrijzen aan de Scheldeboulevard Terneuzen, …

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Eliza

  Eliza: “ARCHIKON geeft mij de vrijheid voor persoonlijke groei.”