We zoeken een beginnend architect

Klopt je hart sneller van architectuur en sta je te popelen om het vak verder in de praktijk toe te passen? Ben jij die jonge architect die wil assisteren bij het maken van mooie ontwerpen, het haalbaar maken van plannen, het verzorgen van moderne visualisaties en het uitleggen van de plannen naar onze (toekomstige) opdrachtgevers? Dan hebben wij plaats voor jou. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben.

Deze functie naast je opleiding als architect (academie) is mogelijk.  We vragen een enthousiaste ontwerper die met beide benen op de grond staat, om samen mooie gebouwen te realiseren. Nauwkeurigheid, kennis van bouwtechniek en regelgeving zien wij als essentieel.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. Dit doen we met een professioneel team, gedreven en geïnspireerd.  We gaan voor kwaliteit, daar mag je ons op aanspreken. Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen.  Deze specialismen gebruiken wij bij onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Opleidingen en cursussen helpen je jezelf te ontwikkelen. ARCHIKON faciliteert dit. Vanzelfsprekend passen onze arbeidsvoorwaarden bij deze tijd.

Kun je niet wachten met reageren? Deel je cv met Johan Dieleman: j.dieleman@archikon.nl

Meer lezen?

Omgevingsvergunning Shunter Binnen!

Op de nieuwe locatie van Shunter, nabij het bedrijventerrein ‘Laagjes’ in Rotterdam, komt een bedrijfsgebouw t.b.v. onderhoud en revisie van …

Kaj stelt zich voor:

Ik ben Kaj Boonman, ik ben 20 jaar en woon in Heinkenszand. Ik zit nu in mijn laatste jaar van …

CEDRAH en SILOAH in één plan in Yerseke

Eind januari lezen we in de PZC over de nieuwbouw voor beide partijen. Dit is één van de zorgprojecten waar …

Doorpakken bij overdracht

Het startschot is gegeven! Per 1 januari 2021 draagt Bas Oele het stokje als hoofd afdeling Constructie over aan collega Gabri Harinck.

Niets staat nog in de weg….

Residence ‘t Gasthuis kan worden gebouwd. De Raad van State heeft alle bezwaren ongegrond verklaard. Het ontwerp voor dit complex, …

Drukke tijden….

Aan het einde van 2020 werken we bij Archikon volop aan het gereed maken van diverse bouwaanvragen, nog voor de …