Teamleider constructies

Word jij enthousiast van constructies? Ontwerp en organiseer je het liefst zelf de projecten en zet je graag de lijnen uit? Dan zoeken we jou! ARCHIKON zoekt een gedreven teamleider constructies!

Dit ga je doen.
Als teamleider constructies zit jij aan tafel bij de opdrachtgever of architect om de opzet van de constructie te bepalen. Jij werkt de projecten uit en geeft daarbij technische input. Als leider en onderdeel van het team sta jij, samen met het team, borg voor een goede uitwerking.

Dit verwachten we van jou.
Wij zoeken een technisch goed onderlegde constructeur. We verwachten van jou dat je overzicht hebt over de projecten én de medewerkers. Jij hebt commercieel inzicht, bent communicatief sterk en sociaal bedreven en durft verantwoordelijkheid te nemen.
Als teamleider ga je de boer op voor nieuwe projecten en zet je de lijnen voor de afdeling uit. Hoe dat vorm krijgt, bepalen we uiteraard samen.

Dit krijg je van ons.
Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag: we geven jou de kans om je carrière te ontwikkelen.
Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.
ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Is teamleider constructies jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en cv naar Marco Welhuis, m.welhuis@archikon.nl.

Meer lezen?

Partner worden bij ARCHIKON

Het was een memorabele dag, die 26e van september: Marco Welhuis ondertekende officieel het partnerschap van ARCHIKON. Dat is goed …

Teamleider constructies

Word jij enthousiast van constructies? Ontwerp en organiseer je het liefst zelf de projecten en zet je graag de lijnen …

Constructeur gezocht

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in …

Directeur constructies

Zet je graag de lijnen uit en heb je de ambitie om partner te worden van een dynamisch bedrijf? Word …

Klaar voor de Zeeuwse Woonmarkt!

www.zeeuwsewoonmarkt.nl

Vastgelegd!

Niet alleen op foto maar ook op papier. Vrolijke gezichten na de aandelenoverdracht bij de notaris 26 september 2019 jl. …