Even voorstellen: Ali Fattah!

Sinds begin dit jaar rijd ik iedere dag vanuit Terneuzen naar Goes voor mijn nieuwe baan: modelleur/constructeur bij ARCHIKON.
Bouwkunde is een belangrijk onderdeel van het landschap en wat ik daarbij interessant vind is: ‘Waarom wordt een gebouw op een bepaalde manier gebouwd?’ Ik wil weten hoe het zit, de techniek, het reken- en denkwerk achter het ontwerp van een gebouw fascineert mij. Daarom heb ik destijds gekozen voor de opleiding Bouwkunde aan de Universiteit in Gent en wil ik nu, na het afronden van mijn Master, het geleerde in de praktijk brengen.
Ik hoop hiermee samen met mijn collega’s een steentje bij te kunnen dragen in het realiseren van mooie projecten.

/

Meer lezen?

Praktijk Bruëlis jury- en publieksprijs!

Praktijk Bruëlis te Kapelle werd aangenaam verrast met de jury- én publieksprijs LHV Bouwprijs 2018!  

Duurzaamheid en geschikt voor gasloos bouwen

Samen met bouwpartners heeft ARCHIKON in het appartementencomplex aan het Hollandiaplein te Goes riothermie toegepast.

Afscheid Kees Adriaanse

Op 6 juli 2018 heeft ARCHIKON officieel afscheid genomen van algemeen directeur Kees Adriaanse.

Bureaumanager Archikon

Ik stel me graag even voor: mijn naam is Marco Welhuis.

Eerste paal nieuwbouw 14 appartementen Campervelden te Kamperland

De eerste paal is van project Campervellen is geslagen.

Hoge bomen vangen veel wind…

“Engineering op hoog niveau”