DOORDENKER MET GROEI

Ben jij dat?

Een persoon die boven de stof staat. Iemand die zelf graag construeert en projecten organiseert. Bij een opdrachtgever of architect aan tafel schuift om de opzet van de constructie te bepalen. Iemand die zorgt dat projecten goed uitgewerkt worden en zelf daarbij technische input geeft. Samen met andere constructeurs en modelleurs borg staat voor een goede uitwerking. Zo iemand zoeken we bij ARCHIKON.
We vragen een collega die technisch goed onderlegd is en overzicht heeft over de projecten en medewerkers. Een persoon met commercieel inzicht, communicatief sterk en sociaal bedreven. Iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen.

Gaan je ambities nog verder? Dat kan ook. In de komende 2-3 jaar de next step in je carrière willen zetten, zoals het aansturen van de afdeling constructies, de boer op gaan voor nieuwe projecten en het pad voor de afdeling in de komende jaren uitzetten. De vorm en traject waarin dit geschiedt, stellen we uiteraard gezamenlijk vast. Deelname in ARCHIKON als partner behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Opleidingen en cursussen helpen je bij jouw ontwikkeling. ARCHIKON faciliteert dit graag. Vanzelfsprekend passen onze arbeidsvoorwaarden bij deze tijd.
Is bovenstaande op jouw lijf geschreven, stuur een e-mail met je motivatie naar m.welhuis@archikon.nl en deel je cv met ons.

ARCHIKON is een full service bureau in architectuur, constructies en planuitwerking. Dit doen we met een professioneel team, gedreven en geïnspireerd. We gaan voor kwaliteit, daar mag je ons op aanspreken. Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Meer lezen?

Praktijk Bruëlis jury- en publieksprijs!

Praktijk Bruëlis te Kapelle werd aangenaam verrast met de jury- én publieksprijs LHV Bouwprijs 2018!  

Duurzaamheid en geschikt voor gasloos bouwen

Samen met bouwpartners heeft ARCHIKON in het appartementencomplex aan het Hollandiaplein te Goes riothermie toegepast.

Afscheid Kees Adriaanse

Op 6 juli 2018 heeft ARCHIKON officieel afscheid genomen van algemeen directeur Kees Adriaanse.

Bureaumanager Archikon

Ik stel me graag even voor: mijn naam is Marco Welhuis.

Eerste paal nieuwbouw 14 appartementen Campervelden te Kamperland

De eerste paal is van project Campervellen is geslagen.

Hoge bomen vangen veel wind…

“Engineering op hoog niveau”