Directeur constructies

Zet je graag de lijnen uit en heb je de ambitie om partner te worden van een dynamisch bedrijf? Word jij enthousiast van constructies? Leid jij zonder moeite een afdeling en is organiseren jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou! ARCHIKON zoekt een gedreven directeur constructies.

Dit ga je doen.
Als directeur constructies ben jij het hoofd van een krachtige afdeling van ARCHIKON. Samen met het team sta jij borg voor een goede uitwerking van de projecten. Jij zit aan tafel bij de opdrachtgever of architect om de opzet van de constructie te bepalen. Je werkt de projecten uit en geeft daarbij nodige technische input.

Dit verwachten we van jou.
Wij zoeken een technisch goed onderlegde constructeur. We verwachten van jou dat je overzicht hebt over de projecten én de medewerkers. Jij hebt commercieel inzicht, bent communicatief sterk, sociaal bedreven en hebt een extraverte persoonlijkheid. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en wordt enthousiast van het idee om partner van ARCHIKON te worden.
Als directeur constructies ga je de boer op voor nieuwe projecten en zet je de lijnen voor de afdeling uit. Hoe dat vorm krijgt, bepalen we uiteraard samen.

Dit krijg je van ons.
Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om jouw carrière te ontwikkelen: we bieden de kans om partner te worden van ARCHIKON.
Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.
ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Ambieer jij het partnerschap bij ARCHIKON en is directeur constructie dé volgende stap in jouw carrière? Stuur dan je motivatie en cv naar Marco Welhuis, m.welhuis@archikon.nl.

Meer lezen?

Partner worden bij ARCHIKON

Het was een memorabele dag, die 26e van september: Marco Welhuis ondertekende officieel het partnerschap van ARCHIKON. Dat is goed …

Teamleider constructies

Word jij enthousiast van constructies? Ontwerp en organiseer je het liefst zelf de projecten en zet je graag de lijnen …

Constructeur gezocht

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in …

Directeur constructies

Zet je graag de lijnen uit en heb je de ambitie om partner te worden van een dynamisch bedrijf? Word …

Klaar voor de Zeeuwse Woonmarkt!

www.zeeuwsewoonmarkt.nl

Vastgelegd!

Niet alleen op foto maar ook op papier. Vrolijke gezichten na de aandelenoverdracht bij de notaris 26 september 2019 jl. …