Vacature: Constructeur – Projectleider

Word jij enthousiast van constructies?  Ontwerp, reken en organiseer je het liefst zelf jouw projecten en zet je graag de lijnen uit? Dan zoeken we jou!

Dit ga je doen.

Als constructeur – projectleider zit jij aan tafel bij de opdrachtgever of architect om de opzet van de constructie te bepalen. Jij werkt deels de projecten uit en geeft daarbij technische input en stuurt collega’s aan (32 tot 40 uur).

Dit verwachten we van jou.

Wij zoeken een technisch goed onderlegde constructeur. Je bent uitstekend in staat je eigen werken uit te rekenen, maar kunt ook deze taken delegeren.

We verwachten van jou dat je overzicht hebt over de projecten, constructeurs en tekenaars. Jij bent communicatief sterk en sociaal bedreven en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Dit krijg je van ons.

Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag: we geven jou de kans om je carrière te ontwikkelen.

Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Is constructeur – projectleider jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en cv naar Gabri Harinck, g.harinck@archikon.nl.

Interesse in deze functie? Solliciteer!
  Meer lezen?

  Petula de Smit

    Petula versterkt ons team vanaf juli 2021 als Assistent Ontwerper. Werken aan mooie projecten is haar passie. Naast haar …

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Wouter

  Wouter: “Het leggen van een goede fundering is de basis van een geslaagd project.”

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Gabri

  Gabri: “Het was niet alleen een oude liefde die lonkte. Voor mij was dit the next step.”

  Start ruwbouw Pattistpark

  Met de start van de ruwbouw van de 1e van de 3 torens, die straks herrijzen aan de Scheldeboulevard Terneuzen, …

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Eliza

  Eliza: “ARCHIKON geeft mij de vrijheid voor persoonlijke groei.”

  Ontdekken, opleiden en ontplooien: Lars

  Lars: “Mijn kennis van technisch ontwerp kan ik hier ontwikkelen én direct toepassen in de praktijk.”