Vacature: Constructeur – Projectleider

Word jij enthousiast van constructies?  Ontwerp, reken en organiseer je het liefst zelf jouw projecten en zet je graag de lijnen uit? Dan zoeken we jou!

Dit ga je doen.

Als constructeur – projectleider zit jij aan tafel bij de opdrachtgever of architect om de opzet van de constructie te bepalen. Jij werkt deels de projecten uit en geeft daarbij technische input en stuurt collega’s aan (32 tot 40 uur).

Dit verwachten we van jou.

Wij zoeken een technisch goed onderlegde constructeur. Je bent uitstekend in staat je eigen werken uit te rekenen, maar kunt ook deze taken delegeren.

We verwachten van jou dat je overzicht hebt over de projecten, constructeurs en tekenaars. Jij bent communicatief sterk en sociaal bedreven en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Dit krijg je van ons.

Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag: we geven jou de kans om je carrière te ontwikkelen.

Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.

ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Is constructeur – projectleider jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie en cv naar Gabri Harinck, g.harinck@archikon.nl.

Meer lezen?

Duinvilla Nieuw Haamstede

Een golvend betonnen dak met grond en begroeiing, gekromde gevels en een flinke overkapping? Een leuke uitdaging voor onze constructeurs …

Stoer werk!

Een project in het nieuws: 25 appartementen Oostelijk Bolwerk Terneuzen in de PZC. Klik hier voor het artikel

Als een warme jas

Als ontwerper en opdrachtgever is het altijd afwachten of een gebouw wordt gebruikt zoals op de tekentafel is bedacht. Dat …

Vacature: Constructeur

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in …

VOOR – BIJ HET REKENEN

In de 13 jaar bij Archikon ben ik gegroeid van tekenaar naar ervaren constructeur. Ik durf nu wel te stellen …

VERTROUWDE OMGEVING

In je dorp blijven wonen bij je buren, familie, je bekenden, ook als je ouder wordt. Met een plek voor …