Constructeur gezocht

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in de wolken? Dan zoekt ARCHIKON jou! Wij hebben ruimte voor nieuwe constructeurs.

Dit ga je doen.
Als constructeur/modelleur weet je als geen ander hoe je een architectonisch ontwerp interpreteert. Aan de hand daarvan maak jij een goed constructief ontwerp wat de architectuur versterkt.

Dit verwachten we van jou.
Jij zit vol ambitie en wilt het vak van constructeur verkennen en beheersen. Je kent feilloos de weg in de constructieve normen en voorschriften. Ken je die nog niet volledig? Dan ben je bereid om die te ontdekken!
Of je nu net afgestudeerd bent of al enige jaren meedraait, je bent welkom!

Dit krijg je van ons.
Bij ARCHIKON krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingen en cursussen faciliteren we graag. Je komt terecht in een gedreven, enthousiast team en een dynamisch bedrijf.
Uiteraard voorzien wij in passende arbeidsvoorwaarden.

Dit is ARCHIKON.
ARCHIKON is een fullservicebureau in architectuur, constructies en planuitwerking. We werken met een professioneel, gedreven en geïnspireerd team. We gaan voor kwaliteit, daar mag je vanuit gaan! Ieder teamlid heeft zijn specialisme. We geven onze mensen de ruimte om dit uit te zoeken en verder te ontwikkelen. Deze specialismen zetten we in voor onze gevarieerde projecten op gebied van utiliteits- en woningbouw.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie? Ben jij onze nieuwe constructeur? Stuur dan je motivatie en cv naar Bas Oele, b.oele@archikon.nl.

Meer lezen?

Partner worden bij ARCHIKON

Het was een memorabele dag, die 26e van september: Marco Welhuis ondertekende officieel het partnerschap van ARCHIKON. Dat is goed …

Teamleider constructies

Word jij enthousiast van constructies? Ontwerp en organiseer je het liefst zelf de projecten en zet je graag de lijnen …

Constructeur gezocht

Werk jij het liefst aan doordachte architectonische ontwerpen? Kennen constructies voor jou geen geheimen en reikt jouw ambitie tot in …

Directeur constructies

Zet je graag de lijnen uit en heb je de ambitie om partner te worden van een dynamisch bedrijf? Word …

Klaar voor de Zeeuwse Woonmarkt!

www.zeeuwsewoonmarkt.nl

Vastgelegd!

Niet alleen op foto maar ook op papier. Vrolijke gezichten na de aandelenoverdracht bij de notaris 26 september 2019 jl. …