werken projecten

Multifunctioneel hoofdkantoor woningstichting

R&B Wonen, Heinkenszand

Het Nieuwe Werken bij R&B Wonen kan worden getypeerd als 'samen met ieder een eigen verantwoordelijkheid'. ARCHIKON heeft voor het nieuwe kantoor van R&B Wonen in Heinkenszand het interieur ontworpen. De visie op het nieuwe werken is vormgegeven door een looplijn langs alle functies. Die zorgt ervoor dat er een organisatie ontstaat waarbij mensen met elkaar in contact komen. Door de flexibele opzet bij het ontwerp van de toenmalige Rabobank in Heinkenszand wat in 1995 door ARCHIKON is ontworpen, sluit het kantoor nu naadloos aan op de gebruikerswensen van haar nieuwe eigenaar, woningstichting R&B Wonen.

Opdrachtgever:
R&B Wonen

Multifunctioneel kantoorontwerp adviescentrum

Rabobank Goeree-Overflakkee

ARCHIKON architecten ontwierp het interieur en begeleidde het inrichtingsproces van het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank Goeree-Overflakkee te Middelharnis. De karakteristieke uitstraling van het gebouw ontworpen door Ashok Bhalotra waar veel gebruik is gemaakt van hout werd door architect Johan Dieleman binnen doorgezet in het interieur. Een veelzijdig multifunctioneel interieurontwerp volledig toegerust op het "nieuwe werken".

Opdrachtgever:
Rabobank Goeree-Overflakkee

Nieuw pand in nieuwe tijd

Werkvoorziening De Betho Goes

Na een alles verwoestende brand begin 2011 beschikt De Betho sinds oktober 2013 weer over een gloednieuw gebouw. ARCHIKON was bij deze omvangrijke klus betrokken als architect en constructeur. Het projectmanagement van ARCHIKON begeleidde het totale werk van a tot z. Naast de productieruimten en flexibele kantoren is een leerplein ontwikkeld waar werknemers d.m.v. scholingsprogramma's hun kansen om terug te keren op de arbeidsmarkt aanzienlijk kunnen vergroten.

Opdrachtgever:
De Betho Goes
Oppervlakte:
7000 m

Bouwen voor jezelf

Kantoor ARCHIKON

Op een van de mooiste locaties in het Stationspark te Goes heeft ARCHIKON architecten & constructeurs haar nieuwe kantoor gevestigd. Binnen een eigentijdse opzet is op de eerste verdieping de receptie met overlegruimten, kantine en het adviesbureau voor constructies gehuisvest en de twee bovenste verdiepingen biedt plaats aan het architectenbureau. Op de beganegrond is naast de hoofdentree mogelijkheid tot parkeren. Als u ons kantoor een keer van binnen wilt bekijken is dat altijd mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met Lydia Clarisse. Zij maakt graag een afspraak met u.

Opdrachtgever:
Archikon
Oppervlakte:
1025 m2

Zichtlocatie langs de snelweg

Wolter en Dros, Heinkenszand

Het kantoor Wolter & Dros ligt parallel langs de A58 op het bedrijventerrein bij Heinkenszand. De lange gevel zorgt voor de uitstraling naar de snelweg en is in drie delen geknipt zodat er eventueel later kleinere units van gemaakt kunnen worden.

Opdrachtgever:
Ontwikkelingsmij, Noordzak bv
Oppervlakte:
Kantoor: 1533 m2, Werkplek: 388,5 m2

Eén uit de rij

Hoofdkantoor Juvent

Het kantoor wat onderdeel uitmaakt van het kantorenpark Veltzigt in Middelburg bied ruimte voor ca. 65 vaste medewerkers en 80 flexwerkers.

Opdrachtgever:
Vereniging Kinderzorg
Oppervlakte:
2400 m2
vorig projectvolgend project
Home