interieur projecten

Kleurrijk

Verpleeghuis Ter Valcke Goes

De interieuropdracht voor verpleeghuis Ter Valcke was er op gericht te optimaliseren. De vernieuwing in de zorg moet ondersteund worden door de inrichting. Door de keuze voor een gedifferentieerd kleurrijk gebouw was het mogelijk de openbare gebieden in het gebouw identiteit mee te geven en duidelijke scheidingen tussen privé en openbaar te maken. De centrale hal functioneert als een dorpsplein, waarop verschillende functies aanwezig zijn.

Opdrachtgever:
SVRZ Middelburg
Oppervlakte:
11.000 m²

Ontwikkeling Bankconcept

Rabobank Oosterschelde

Archikon heeft voor Rabobank Oosterschelde een nieuw bankhalconcept ontwikkeld. De traditionele bankhalconcepten veranderen door de verdergaande automatisering steeds meer in een eigentijdse omgeving met optimaal gebruik van moderne technieken. Hierdoor ontstaat er een virtuele omgeving waar de klant, wel of niet geholpen, zelf zijn keuzes kan maken. In het ontwerp is rekening gehouden met de bediening en de privacy van de klanten. De bedoeling is om deze pilot verder te ontwikkelen en op bredere schaal toe te passen. De pilot is uitgevoerd bij het kantoor in Heinkenszand.

Opdrachtgever:
Rabobank Oosterschelde

Inrichting voor jezelf

Kantoor ARCHIKON architecten

Op één van de mooiste locaties in het Stationspark te Goes heeft ARCHIKON architecten & constructeurs haar nieuwe kantoor gevestigd. Binnen een eigentijdse opzet is op de eerste verdieping de receptie met overlegruimten, kantine en adviesbureau voor de constructies gehuisvest en de twee bovenste verdiepingen biedt plaats aan het architectenbureau. Als u ons kantoor een keer binnen wil bekijken is dat altijd mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met Lydia Clarisse. Zij maakt graag een afspraak met u.

Opdrachtgever:
Archikon Onroerend Goed BV
Oppervlakte:
1025 m²

Modern en sfeervol

Aula bij crematorium

Het crematorium van Middelburg is in opdracht van de gemeente Middelburg geheel aangepast aan deze tijd. Met een uitbreiding van de condoleanceruimte en de aanleg van airconditioning wordt een technische verbeterslag gemaakt. Met de intensieve aanpassing van de afwerking en inrichting van het gebouw wordt de sfeer en de dienstverlening geheel gewijzigd.

Opdrachtgever:
Gemeente Middelburg
vorig projectvolgend project
Home